henkikasvi \ HAHMOT \ INSTERID


Suuren ja kauniin meren nähtyään rakas sinitukkainen samaanityttöni vaelsi Kolatin pohjoiseen palatsiin, sillä elämällä ei enää ollut merkitystä hänelle.

Kaipaamaan jää surullinen pelaaja, joka ei tule koskaan unohtamaan sitä vuoden mittaista aikaa, jonka sai viettää hyvin lähellä tätä omapäistä ja erikoista tuulten tytärtä.

Olen Insterid Siunattu, oikealta nimeltäni Havorintytär ja asun Punaisen Tammen Klaanin Jokikylässä. Äitini Janerra Järkkymätön palvoo Ernaldaa ja on klaanin pääparantaja, tyyni ja rauhallinen isäni Havor Päättäväinen päällikkö, itse olen klaanini ainoa samaani. Klaanissani minut tunnetaan myös taidokkaasta kasvien käytöstä.

Samaanintaitoni opin Ferene Pitkämieleltä, jonka luo Kolatin seitsemän tuulta minut kutsuivat kahdeksan vuotta sitten. Kolmetoistavuotiaana heräsi fetchini, Kolatin sininen tuuli, ja siitä lähtien ovat hiukseni kasvaneet sinistä, Orlanthin pyhää väriä.

Tulen päivänä Harmonian viikolla Myrskyn vuodenaikana vuonna 1619 menin vuosiavioliittoon Jarenst Tuulikeihään, Vanganthia palvovan asetaanin kanssa, joka on kerännyt tietonsa matkustamalla aina tunnetun maailman ääriin.

Tutustu toki yrttivalikoimaani sekä piirroksiini.Cornus Florida

1620
Tuli/Kuolema, häädimme haamun ja kävimme ryöstöretkellä.
Tuli/Hedelmällisyys, toimme yrttienkeruureissulta hirven.
Tuli/Liike, joka kului klaanitapaamisessa.
Tuli/Illuusio, salama iski minuun ja juoksin ympäri klaanimme maita.
Tuli/Totuus, jolloin Orlanth puhui minulle.
Maa/Epäjärjestys, tätä viikkoa en haluaisi muistaa.
Maa/Muuttumattomuus, kun läntisistä vuorista tuli kotini.


Katso myös hahmolomake.

Pelaaja: Ilona Mäkinen