maallinen tasokaikenäiti \ MAAILMA \ HEIMO

Culbrean Heimo

kartta Culbrean heimosta

Klaanit

Culbri

Arvostettu klaani, jonka muinaisen johtajan isoisä Culbrin mukaan koko heimokin on nimetty. Myös heimonne viimeisin suuri johtaja, Hofstaring Puunloikkaaja, joka mätänee tällä hetkellä Lunareiden helvetissä, tuli tästä klaanista. Klaanin mailla on myös Ketunpesä, perinteinen heimopäällikön hallin paikka.

Barlamani

Barlamani on Mathiordingin ja Culbrin ohella heimon vanhimpia klaaneja. Heidän alueellaan on Maakehto, heimon suurin Ernaldan temppeli. Heidän hallussaan on myös Barntarin Jättiläismäinen Aura, jota voi kuitenkin käyttää vain koko heimon hyödyksi äärimmäisessä hädässä. Heimon tämänhetkisen johtajan Ranulf Tuimaterän klaani.

Gwandor

Erittäin sotaisa klaani, joka on viime sodissa kärsinyt suuresti, ja on tällä hetkellä varsin surkeassa tilassa ollessaan kykenemätön pitämään yllä mainettaan vähillä voimavaroillaan. Tunnettu erityisesti vihastaan Telmoreja kohtaan.

Varnding

Eteläinen klaani, joka muinoin siirtyi heimoonne Kheldonin heimosta heidän vanhan heimokuninkaansa petettyä heidät Praxilaisille. Paljolti metsästyksestä elantonsa saava klaani, jonka jäsenet ovat erityisen tunnettuja nopeudestaan ja taidoistaan liikkua klaanin mäkisessä maastossa. Klaani tunnetaan myös siitä, että heidän hallussaan on Tuulitorvi, josta on ollut heille suuresti apua alueensa kolmen tärkeän pyhän kukkulan, Neljän Tuulen kukkulan, Yhdeksän Sammaleen kukkulan ja Saronilin kukkulan puolustamisessa.

Punainen Tammi

Teidän klaaninne. Aviopuolisoita klaaninne jäsenet ottavat useimmiten Mathiordingin ja Varndingin klaanista, mutta mitään virallista järjestelyä ei klaanien välillä ole.

Oivasuoja

Nykyisestä heimostanne lähinnä Jonstownia asuva klaani, joka on tunnettu erityisesti metallisepistään. Klaani saa suuren osan elannostaan kaupankäynnistä, sekä omien tuotteidensa kaupasta että palveluista, joita se voi Kuninkaan tien varrella tarjota. Klaanista erottuu vielä erityisesti Ystradin suku, jonka sepillä on erityisten taitojen huhutaan olevan kääpiöiden vaikutusta.

Hirvi

Tämä pieni klaani, joka elää metsäisessä Hirvilaaksossa. Muinaisina aikoina klaanin perustaja Dronlan osallistui maagiseen rituaaliin, jossa yhtyi paikalliseen nymfiin ja Suuren Hirven henkeen. Hän teki silloin pyhän sopimuksen, jonka mukaan hirvet saisivat hänen maillaan olla aina rauhassa metsästäjiltä, ja nämä puolestaan auttaisivat maan suojelemisessa. Klaanin muihin avuihin kuuluu Yrttikoto, klaanin Chalana Arroyn parantajien temppeli ja monien maagisten parantavien yrttien luonnollinen yrttitarha.

Mathiording

Toinen heimonne erityisen kovia kokeneista klaaneista, hävinnyt paljon maita, karjaa ja vaurautta sodassa ja sen jälkeen muiden klaanien ryöstöretkissä. Teidän liittolaisenne, mutta ollut jo muinaisista ajoista riidoissa etelänaapurinne Rindebargin klaanin kanssa, mikä on saattanu teidätkin lähes klaanivihan partaalle. Mäkisillä mailla asuvan klaanin tärkein elinkeino on metsästäminen.

Suhteellanne Mathiordingeihin on nykyään jopa myyttinen pohja. Osallistumisenne vuoden 1565 Ukkos-Sotiin Rindebargia vastaan oli Mathiordingien senaikaisen johtajan, Bark Verimiekan

Heimoneuvosto

Orlanth Rex: Kuningas Ranulf Tuimaterä Barlamanin klaanista
Orlanth Päällikkö: Myrskyääni Salama-Lartemal Mathiordingin klaanista
Orlanth Seikkailija: Argrand Monimiekka, Stirlgonin klaanista
Orlanth Myrskyisä: Yorsar Miekkalaulu, asetaani Mathiordingin klaanista.
Orlanth Varas: Harkentar Siipilehti, Yinkinin Varjoveli Varndingin klaanista.
(Issaries) Etyries: Josaran Nöyrä, vaeltava Kauppias
Lhankor Mhy: Jormgorm Kuumapää, Varndingin klaanin Viisas.
Chalana Arroy: Nirna Hellä, Hirven Klaanin Korkea Parantaja
Elmal: Arlatar Järkkymätön, Elmalin asetaani Barlamanin klaanista
Ernalda: Grysten Maaäiti Hirven klaanista
Asrelia: Isoäiti Sorgenvi Barlamanin klaanista
Voria: Salia Viaton Culbrin klaanista
Humakt: Orgumleide Jännekäs, Gwandorin klaanista
Eurmal: Pellavinar, Culbrin klaanista