ihminenmestaruus \ MAAILMA \ HENKILÖITÄ

Tärkeitä henkilöitä

Punaisen tammen klaani

- kuokkataani

- godi

- godi

- godi

Leikan Ahkera - kestitaani

Kultti: Harst jakaja

Leikan vastaa klaanin materiallisesta vauraudesta, verojen keräämisestä, vieraiden kestitsemisestä ja varsin paljon muistakin jokapäiväisistä hallinnollisista asioista. Leikanilla on paljon työtä, mutta hän tekee sen hyvin ja mielellään, sillä hän arvostaa asemaansa hyvin paljon, eikä anna kenenkään unohtaa sitä.

Leikan on päällikkö Havorin ystävä lapsuudesta asti.

Gihlgrim Tarkkasilmä - kauppataani

Kultti: Issaries

Gihlgrim vastaa klaaninne kaupasta ulkopuolisten kanssa. Asutte syrjässä alueen pääteistä eikä kauppa siksi ole teille mitenkään kovin tärkeä elinkeino, mutta koska maanne ovat joen rannalla, saatte osanne joella kulkevasta vaatimattomasta kaupasta.

Koska Gihlgrimiä tarvitaan oikeastaan varsin harvoin viettää hän paljon aikaa matkustellen muualla. Gihlgrimillä on osuus Jonstownista käsin toimivassa karavaanikaupassa Pavisiin ja Dagori Inkarthiin päin, ja silloin kun hän on paikalla, on hänellä usein paljonkin kiintoisaa kerrottavaa matkoiltaan.

Janerra Järkkymätön, 49 - parantaja

Kultti: Orventili / Ernalda parantaja

Janerra on klaanin pääparantaja ja vastaa siten klaanin sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista. Hän on vanha ja viisas, rauhallinen ja järkkymätön. Hän osaa vaikuttaa ja lohduttaa äänellään. Janerra on naimisisissa klaanin päällikön Havorin kanssa.

- asetaani

- asetaani

- asetaani

- asetaani

- asetaani

Bundri - narri

Bundri on Veijari, ja siten periaatteessa ja usein käytännössäkin hyvin vaarallinen, mutta sidottu Veijarin valalla Havorin palvelukseen. Tämän takia Bundrin kanssa tarvitsee olla ainoastaan äärimmäisen varovainen.

Tosin ei Bundri nyt lähelläkään pahin tietämänne veijari ole, yleensä hän pitäytyy vain suullisessa pilkassa ja harmittomissa kepposissa. Mutta kyllä hän toisaalta silloin kerran maalasi kaikki klaanin lampaat keltaisiksi..

Bundri tuntuu kuitenkin tulevan varsin hyvin toimiin Valeran kanssa, kai he molemmat arvostavat niitä luovia piikkejä, joita heidän välillään koko ajan lentelee, ja josta muutkin niin paljon hupia ammentavat.

Valera Punapilkka (Bronwynsdottir) - viihdyttäjä ja skaldi (Makke)

Insterid Siunattu (Havorsdottir) - Kolatin shamaani (Ilona)

Hahlgrim Ukkoskirves (Gudnysson) - Yavorille vannottu asetaani (Mikko)

Jarenst Tuulikeihäs (Alwyrsson) - Asetaani, Vanganthin Lentäjä (Niko)

Culbrean Heimo

Kuningas Ranulf Tuimaterä Barlamanin klaanista

Ranulf on heimon edellisen suuren kuninkaan, Hofstaring Puunloikkaajan kaukainen sukulainen. Hänet tunnetaan tasapuolisena, kunniallisena, anteliaana ja tunnollisena miehenä, jonka viime aikojen vastoinkäymiset ovat kuitenkin lannistaneet. Hän on katkera Cinsinan heimon Tähtiotsan kapinan jälkeisestä hyökkäyksestä, jossa Vihervarren klaani siirtyi jo kapinan jälkeisessä sopimuksessa menetettyjen Gorden ja Sinimarjan joukkoon. Ranulf pitääkin ensimmäisenä päämääränään heimon nostamista taas voimiinsa ja näiden klaanien palauttamista.

Samalla kuitenkin kaikkialla liikkuu huhuja siitä, että Ranulfin rohkeus ei enää riitä. Hän haluaa viimeiseen asti välttää yhteydenottoja ja jotkut syyttävät häntä pelkuriksikin. Ehkäpä Lunarit juuri tämän takia sallivat hänen seurata Hofstaringia kuninkaana.

Muut

Dushi Taivasjalka, 37 - Barlamanin klaanin shamaani

Barlamanin klaanin ainoa Kolating, jo hyvään ikään ehtinyt ja paljon tietoa kerännyt. Dushilla vain ei ole oppilasta jolle tietojaan siirtää.

Taidot:
  • Kolatin shamaani 5W
  • Henkimaailman tuntemus 15W

Joram Metsäläinen, 41 - Hirven klaanin pääshamaani

Hirven klaanin pääshamaani, roteva ja vaikuttava mies ilman hirvensarviaankin. Vaativa ja asemastaan tietoinen, muttei kuitenkaan ylimielinen ja sopivalle päälle sattuessaan varsin kova jutunkertoja ja huumorimieskin.

Taidot:
  • Kolatin shamaani 1W2
  • Henkimaailman tuntemus 15W

Kost Voimakas, 25 - Hirven klaanin shamaani

Hirven klaanin shamaani, nuori ja voimantunnossaan. Älykäs ja nopea toimissaan ja puheessaan.

Taidot:
  • Kolatin shamaani 17W
  • Henkimaailman tuntemus 15