liikemestaruus \ MATERIAALI \ ARGRAND

Argrand Monimiekka, 33 - taistelumestari, sotajoukon johtaja, Daylanuksen Myrsky, heimon Orlanth Seikkailija

Sukulinja: Kurash Kultti: Daylanus

Argrand on klaanin tämänhetkinen taistelumestari ja sotajoukon johtaja. Argrand on ollut monessa mukana, lähtien Sartarin sodan viime vaiheista Kallyrin kapinaan. On melkein ihme, etteivät Lunarit ole vielä vaatineet hänen päätään, mutta toisaalta he tietävät, ettei se helposti hartioiltaan irtoaisi. Argrand on klaanilaisten ja varsinkin muiden asetaanien silmissä nimittäin erittäin pidetty ja arvostettu.

Argrand tunnetaan jumalansa hyveitä viimeiseen asti kunnioittavana miehenä, joka on pitkän uransa aikana ehtinyt kerätä ympärilleen pelottavan maagisen asekokoelman ja suuren tietämyksen erilaisten vihollisten taistelutaktiikoista.

Persoonallisuudeltaan Argrand on varsin hiljainen, useiden mielestä vähän liikaakin, sillä häntä on aivan liian helppo vahingossa ärsyttää huomaamattaan sellaiseen pisteeseen, että hän yhtäkkiä jyrähtää vastustajansa kumoon.

Argrand kantaa yllään klaanin parasta haarniskaa, maagista peltistä rintapanssaria, johon on kirjailtu Orlanthin riimu vasempaan rintaan ja Humaktin riimu oikeaan. Panssari löytyi eräästä Tulan vanhasta rauniosta, jonne esi-isienne henget teidät johdattivat. Haarniska hohkaa sähköistä kuolemaa ja taistelussa kaikki aseet, jotka siihen osuvat johtavat iskijälle sähköisen Orlanthin salaman.

Lisänimensä Argrand on ansainnut taistelutyylistään. Vasemmassa kädessään hän kantaa lyhyttä miekkaa, oikeassa niin vaikuttavaa pitkämiekkaa, että vähäisemmät miehet joutuisivat varmasti käyttämään sitä kahdella kädellä. Omaperäisen magiansa takia välillä taistelukentällä kyllä näyttää että Argrand pyörittelisi käsissään kokonaista tusinaa miekkoja. 

Argrand on nykyään varsin kiireinen ja joutuu jättämään osan koulutustehtävistään alaisilleen, sillä hän toimii myös Culbrean heimon tämänhetkisessä heimoneuvostossa Orlanth Seikkailijana, jonka takia hän usein joutuu viettämään paljon aikaa Ketunkolossa.

Taidot:

 • Taistelu 7W2
 • Fyrd -taktiikka 18W
 • Daylanuksen magia 1W2
 • Seitsemän kertaa seitsemän miekan tekniikka 3W2
 • Panssari "Kuolemanlyömä" 5W2
 • Miekka "Ilmanhalkoja" - Koristeellinen kevyt, erittäin taidokkaasti taottu pitkämiekka
  • ^6, Nopea Isku 18W
 • Miekka "Liikkuva Terä" - Liikkeen riimuilla koristeltu lyhytmiekka, jonka terän heijastukset eivät koskaan asetu aloilleen.
  • ^5, Ole Muualla Kuin Olet 19