ihminenelämä \ MATERIAALI \ KLAANI \ SUKULINJAT

Sukulinjat

Punaisen Tammen klaani koostuu viidestä sukulinjasta, esi-isinään Stirlgon Piikkihampaan jälkeläiset ja kumppanit.

Kurash

Päämies:

Kurash Peikko oli Strilgonin ensimmäinen poika. Hän kohtasi ensimmäisenä Sazdorfin peikot ja uudisti rituaalisesti Enastarin ikiaikaisen sopimuksen heidän kanssaan. Vasta tuolloin hän otti nimen Kurash, mutta hänen aikaisempi nimensä on unohtunut kokonaan.

Nykyaikana kaikkien pienin sukulinja (n. 150 jäsentä), mutta hoitaa silti perinteen mukaan kaikki asiat peikkojen kanssa.

Vastyring

Vastyr Lempeä oli Stirlgonin toinen poika, joka hallitsi klaania Kurashin kuoleman jälkeen. Hänen hallintonsa oli tasapainoinen ja hyvä.

N. 250 jäsentä

Hrodgarling

Hrodgar oli se mies, joka rakensi klaanitalon paikalle, josta Stirlgon kohta jo astui ulos kukkulasta. Hrodgar oli Orlanthin siunaama soturi, johtaja, joka pystyi lukemaan tuulesta, mitä milloinkin piti tehdä. Hänestä olisi tullut oiva Myrskyääni, mutta taistelun kiihko veti häntä liikaa. Hrodgar koulutti klaanin ensimmäiset asetaanit ja johti Punaisen Tammen aina voittoon taistelukentällä.

N. 300 jäsentä

Dorasing

Päämies: Enerin Pyhä

Dorasa Ruskea oli Stirlgonin vaimo ja Maa-Äiti, voimakas Ernaldan papitar eteläisistä maista. Hän huolehti klaanin ensimmäisen Ernaldan temppelin rakennuttamisesta ja piti huolta siitä, että Naisten Ringillä oli vaikutusvaltaa. Hänen ansiostaan klaanimme maat nauttivat Ernaldan siunauksista ja naisemme olivat hedelmällisiä. Hänen kuolemansa oli suuri suru koko klaanille.

N. 350 jäsentä

Angtyring

Päämies: Havor Päättäväinen

Angtyr Rakentaja oli Harka Voittamattoman jälkeläinen, joka rakensi Puhtaan Veden tilukset vuonna 1473. Hän kyllästyi Hrodgarin tilusten ahtauteen ja silloisen klaanineuvoston kyvyttömyyteen hoitaa asioita, keräsi ystävänsä ja osuutensa klaanin vauraudesta ja lähti itään, mistä löysi Rindebargin ja Mathiordingin klaanien välistä alueen, jolle asettua.

Elämä oli kovaa, mutta Angtyr selvisi periksiantamattomuudellaan ja viekkaudellaan. Kun kolme vuotta myöhemmin Hrodgarin tiluksilla johto vihdoin vaihtui ja ihmiset kaipasivat sukulaisiaan, ei Angtyr ollut katkera vaan mielellään liitti omat tiluksensa takaisin vanhaan klaaniinsa.

N. 350 jäsentä