myrskyilluusio \ MATERIAALI \ EIRIKR

Eirikr Väkevä - "Herjaava Tuuli"

Eirikr oli eläessään kovapuheinen mutta hurskas kyntömies, joka joutui tarttumaan aseisiin lunarien uhattua hänen kotiaan Lunareiden hyökätessä Sartariin vuonna 1602. Hän taisteli urheasti ja oli jo hyvää vauhtia murtamassa vastustajan sivustan, kun muut hänen klaanilaisensa pakenivat taistelukentältä toivonsa menettäneinä. Eirikr oli kuitenkin peloton, sillä hän puolusti rakkaimpiaan. Suurelta Orlanthilta ja Maaäidiltä pyytämillään tuulilla hän suojasi sivustojaan, nostatti viereisen pellon mullan vihollistensa haitaksi ja sokaisi vastustajan komentajan. Vihollisen loitsujen kimmotessa sankarivalossaan kylpevästä Eirikristä hän ehti nujertaa neljä tusinaa vihollista ennen kuin hänet lyötiin ylivoiman edessä maahan. Vielä kuolemansa hetkellä Eirikr odotti klaaninsa soturien palaavan hänen menestyksensä nostattaman toivon rohkaisemina jatkamaan taistelua.

(Eirikr muuttui kuollessaan Orlanthin siunaamana daimoniksi ja odottaa edelleen palaavia sotureita voittaakseen oikeamielisen taistelunsa.)

Luonteenpiirteet: Peloton, Hurskas, Työtätekevä, Peräänantamaton, Suorasanainen

Tietoisuus: Tunnista Pelkuri, Löydä Viholliskomentaja, Herjaa Eksoottisin Kielin

Siunaus: Kestä Kuumagiaa, Murra Muodostelma, Viimeinen Hädän Avunhuuto, Tuuli Kuljettaa Loukkauksia, Tapa Rikkaruohot

Puolustus: Sokaiseva Viima, Sivustat Suojaava Tuuli, Maa Nousee Vastaan, Auraa Vallihauta

Manifestaatio: Tuulen kantamat herjaukset ja muut suorasanaisuudet

Vaatimukset: Eirikrin suojelemien on taisteltava kerran vuodenajassa oikeamielisen asian puolesta, eivätkä he saa paeta pelkuruuttaan. Heidän pitää myöskin ainakin kerran vuodessa osallistua johonkin Maaiäidin rituaaleista. Jos näin ei tehdä, herjaa Eirikr joukkoa armottomasti kunnes joukkion kunnia on palautettu.